Varen bij Kinderdijk

Dit is echt een aanrader en ik zeg DOEN!!! Je kent het wel, maanden geleden zag ik een leuke Groupon aanbieding (Recreatiecentrum de Vinkenwaard), en dacht: ”dat is een luek cadeau voor mijn voormalige vriendin” altijd in de strijd wie het leukste cadeau verzint en het lekkerste eten maakt. Was vaak lang Kinderdijk gereden en bewonderd, maar nog nooit er door heen gevaren, en kan niet anders zeggen dat het mooier was dan ik had verwacht, en wat een mooie huizen daar langs het water, je kijkt je ogen uit.

Dit hier onder was de prima sloep trouwens:
kinderdijk en varen (3)

Kinderdijk is echt een ras echte Nederlands monument van de Hollands vindingrijkheid. Het weer was perfect en het licht om foto’s te maken ook. En bij het verjaardagscadeau was ook een volledige sandwich picknick inbegrepen, plus een tour op de dijk langs de Lek en al zijn schattige dorpjes en smalle wegen. De kids lagen allang te slapen in de auto, dus des te rustiger het voor ons was.

Maar was blij dat de zon niet de hele dag scheen. Ik ben aardig verknetterd, geroosterd en verbrand door die zon, en dat alleen door 4 uur varen, nog even en dan had ik bijna een zonnesteek… Hier onder een kleine selectie en 20 foto’s die je misschien een impressie geven van die dag en de omgeving gezien vanuit het water, aangezien die echt heel anders is dan als je het vanuit een auto ziet.

3 gedachten over “Varen bij Kinderdijk”

Reacties zijn gesloten.