Dors Feline #NSFW

Dit is echt een van de lekkerste BBW en chubby modellen die ik tot nog toe op het internet ben tegen gekomen. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten en haar kont is niet optimaal, maar de rest maak het meer dan goed, technisch gezien. Ik zag haar al langer langskomen op mijn madbello 18+ blog en was nieuwsgierig of ze een eigen domein had, en dat is ook zo!

Hier kan je haar officiële site bewonderen: dorsfeline.com. Waar je wel ongeveer 30 dollars per maand moet betalen om alle content zo als video’s, foto’s en andere verhalen wilt lezen. Ook een pornoster moet eten, en laat staan met zulke heerlijke volle en overweldigende maten. Maar op haar Tumblr kan je al een aardige indruk van haar krijgen.

Maar hier onder wat onschuldige bewegende beelden. De tweede video is eigenlijk een interview met haar, waar ze uitlegt waarom ze zo’n een hekel heeft aan haar borsten… Omdat ze te groot zijn! En nu jij…

http://dorsfeline-blog.tumblr.com/post/126666437145

http://dorsfeline-blog.tumblr.com/post/126679294600

http://dorsfeline-blog.tumblr.com/post/126679692720

http://dorsfeline-blog.tumblr.com/post/126679772855

En nu iets anders:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Dors Feline #NSFW”

Maak mij blij en geef reactie :D