Worstelen met een Vrouw

Worstelen met deze vrouw zeg ik geen nee! En laat staan dat ik niet eens zo veel verzet zal plegen als ik onder haar borsten zou liggen. Als ik me niet vergis is zij London Andrews, en deze van haar had ik nog niet gezien, moet ze vaker doen. Via: skoften.net 😀

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Worstelen met een Vrouw”

  1. Sorry hoor maar dit had ik echt niet getrokken. Denk dat ik na een minuutje worstelen toch voluit met paarse prins haar gutsende gleuf binnen had laten treden om haar volgens te voorzien van een witte mannen dressing.

      1. Heb ik geluk met 7 jaar kickboks training en daarbij buiten de originele training om ook veel vloertraining gehad (grepen en klemmen e.d.).

        Ik zeg kommaar op met haar vochtige spatlappen.

Maak mij blij en geef reactie :D