madbello.tumblr.com

Het is dat je het weet, 18+ dus! Meer zien? Ga dan snel naar de: madbello.tumblr.com en spuit alles plat wat staande is! ROFLOL en tot morgen… De video hier onder is in ieder geval een promotie video voor mijn 18+ Tumblr, samengesteld met voornamelijk animated gifs en bewerkt met het videobewerkingsprogramma Magix, een van de weinige programma’s die .gif bestanden kan verwerken in een video. En de muziek is natuurlijk door mij zelf gemaakt, in de jaren 90 als experimentele crossover jazz, of zo iets.

UPDATE 2: Helaas door Vimeo verwijderd, dus maar account aangemaakt op: pornhub.com en alhier weer geembed 😉

UPDATE 1: Deze video is in geen 24 uur al bijna 50 keer geliked en bijna 1000 keer bekeken op Vimeo 😀

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “madbello.tumblr.com”

  1. Wat een seksueel slagveld zo op de vroege maandagochtend. Heel m’n beeld gevuld met pikken, kutten, opengesperde kontgaten, onder gekwakte sperma druipende gezichten, grote uiers, glimmende swingende kontkussens.

    wat kan een maandagochtend eenvoudig mooi zijn

    1. Ha ha 😀 op Vimeo doet het onverwachts goed, al 125 likes en duizenden views. Voor herhaling vatbaar al was het wel een helse klus om al die gifs in video om te zetten 😉

Maak mij blij en geef reactie :D