Geen Valentijn Wel Neuken

mad boosDe 50 tinten Valentijn gekte is echt losgebarsten. Slimme marketing truck en geniale timing, zelf madbello laat zich er in meeslepen in al dat genitale geweld en zoek naar aandacht van al dat vrouwelijke schoon. Maar zelf doe ik uit principe er niet aan, omdat de commercialisering van dit heilige event doet voorkomen dat je iets voor je al welbekende geliefde moet kopen, en als je het niet doet ben je een hork! Naar mijn weten is Valentijn oorspronkelijk bedoeld om op een anonieme manier iemand die je lief hebt te verassen zonder dat die gene direct weet dat het van jou afkomt. Ik kan er natuurlijk totaal naast zitten, maar dat is mijn romantische gedachte er over.

”In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met het verleggen van de nadruk van anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in België en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan. Ook de Nederlandse posterijen deden hieraan mee door een valentijnspostzegel uit te geven.” Lees maar op de Wikipedia van Valentijnsdag. Aasgieren op je geld zijn het!

Om even duidelijk te zijn! Voor je echte geliefde waar je al verkering, relatie of getrouwd mee bent, die kan je elke dag verassen aangezien diegene al elke dag bij je is. Zo denk ik er over en alle reclames en bedrijven die het anders doen voorkomen zijn bloedzuigers die honger naar meer geld hebben en op de emoties van vrouw en man spelen om je schuldig te laten voelen als je niets voor je geliefde koopt.

Ja ik weet het! Het is een kleine moeite en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Het gaat om de gedachte, maar dan ga je al!!!

geen valentijn

http://i-n-k-e-d-b-i-t-c-h.tumblr.com/post/110900902346

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Geen Valentijn Wel Neuken”

Maak mij blij en geef reactie :D