Menstruatie? Seks zonder Bloed met Beppy

Beppy202Je hoort wel vaker ‘mannen denken alleen maar aan seks’. Maar geloof me, wij vrouwen kunnen er ook wat mee! Wij kijken graag naar de billen en kunnen elkaar dan goedkeurend aankijken met zo’n blik van ‘Lekker!’ Ik heb even een rondje vriendinnen gedaan om eens te vragen wat er behalve de billen nog meer bekeken wordt. Dit leverde op: de borst, de bovenarmen en de mond! Ook gaven 3 vriendinnen eerlijk toe kruis-kijkers te zijn. Hierin hadden ze ook termen die aangewezen worden met een pink of wijs- en middelvinger tegen elkaar aan. Ook kan het in termen worden benoemd als ‘Peen’ of ‘Winterpeen’, gezien wij graag gezond leven. By the way, als vrouwen single zijn, op stap zijn en lekker aangeschoten raken, dan verviervoudigt zich dit aantal al vlot. Klein verzoek dus aan de heren, graag iets te dragen wat niet over het kruis valt, anders moeten de dames de boel aan de kant gaan schuiven, wat wellicht erg vrij kan overkomen in het openbaar. Tja, ook daar deinzen de vrouwen niet meer voor terug!

Dus vrouwen preuts? Welnee, dat is zo achterhaald! De vrouwen worden steeds vrijer in het seksueel actief zijn! Neem alleen maar de ‘de speeltjes’. Dat delen we tegenwoordig ook met vriendinnen, want we organiseren lingerie- en seksspeeltjes-avonden aan huis! Tupperware is zo uit, we willen ander plastic, of liever gezegd nog, rubber of siliconen! Ook laten we graag meer van onszelf zien in de mode. Een kanten shirt of een doorschijnende blouse waar je duidelijk een beha doorheen kan zien. We laten graag zien wat we hebben en hitsen de heren graag op!

Tegenwoordig hebben we zelfs de vrijheid om gewoon seks te kunnen hebben tijdens de menstruatie! Mannen hoeven niet meer ‘over de rode zee’, dankzij Beppy! Wat dat is? Beppy is een klein zacht sponsje, voorzien van wat glijmiddel, die je als vrouw inbrengt voor het vrijen. Er zit een gaatje in Beppy waarmee je het er weer uit kan halen, dus geen draadje zoals bij de tampon. Nog even voor de hygiëne van onderen wassen en de vrijpartij kan beginnen! Het leuke is, als wij vrouwen eenmaal menstrueren, dan zijn we vaak gevoeliger en is het dus intenser. Natuurlijk neemt Beppy niet de lichamelijke ongemakken weg, dus tijdig een paracetamol en de rest lost zich op tijdens het vrijen! Beppy is te halen bij de drogist of een seksshop. Natuurlijk is ze ook online te bestellen. Wil je nog meer info, zie dan de link beppy.com/nl

Kortom, lang leve de seksuele vrijheid!

Geschreven door: Franka Vassilev
Beppy560
Ook onder andere hier te koop als je niet durft naar de drogist of de seksshop te gaan: kinkywinkel.eu/producten/beppy

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D