Aandachts-hoer Stella Bergsma aan het woord

Stella Bergsma beter bekend als EinsteinBarbie en haar bendje heeft een prachtige column geschreven waar ik helemaal in een deuk heb gelegen van het lachen, maar aan de andere kant zo waar als een koe en de waarheid zo rauw op een presenteerblaadje word bedient. Het is lachen maar ook triest, maar pas op! Stella Bergsma verdedig zich niet maar neuk je keihard terug. Eerst deze column lezen: Liever Fellatio dan Zalando. En dan deze: Ik ben een hoer, een aandachts-hoer.

Reageren met je Facebook:

Mad Mike
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar: mike@madbello.nl

4 gedachten over “Aandachts-hoer Stella Bergsma aan het woord”

  1. ‘Sex is een veldslag etc ‘ zou een betere vertaling zijn van filosoof Lindemann’s woorden. Overigens geen zeer diepzinnige uitspraak naar mijn idee.

  2. Was het niet de beroemde filosoof Till Lindemann (Rammstein) die schreef “sex ist ein slacht, liebe ist krieg”. Kortom: sex is een slachtpartij en liefde is oorlog -> ook een zienswijze?

Maak mij blij en geef reactie :D