Micha Kat onthult 12 corrupte rechters (De persconferentie)

24 september 2010, Schiphol WTC, een persconferentie waar 12 corrupte rechters werden onthuld. Ruim 40 minuten schokkende feiten die de Nederlandse rechtstaat zouden moeten doen omvallen. Hier onder de persconferentie in drie YouTube video’s. klokkenluideronline.nl




15 gedachten over “Micha Kat onthult 12 corrupte rechters (De persconferentie)”

  1. ""hele ernstige aantijgingen die bijna niet waar kunnen zijn.""

    Kan er Ook Zó 12 Óp Noemen Van de schoolreisjes enkel al !

    Die mét hun pik in Kinderkelen liepen te roeren , Hoé TÒTÀÀL VÈRRÒT JIJ DÀN VERDER Bént … IS Tóch Geen sprookjesschrijver Vóór Nodig He?

    Oh Oeps Had Ik Hier Al Gedaan !

  2. @Madbello; het is sowieso jammer dat een onderzoeksjournalist met juridische expertise en (voor-)kennis van het OM gaat stoppen maar ik kan het in zijn geval wel begrijpen? Betrokkenheid heeft ook zijn prijs en een ieder die (te) betrokken is moet zichzelf eens afvragen of hij/zij nog even effectief is met het doel wat men denkt te kunnen behalen. In dit geval is zijn zelfreflectie te roemen en ik denk dat sommige mensen binnen Justitie opgelucht adem halen? Zet even een muzakje op: "Some of those that work forces, are the same that burn crosses?!" (Vrij naar RATM; Killing in The Name Of)

  3. @Liesbeth : Dat zijn inderdaad hele ernstige aantijgingen die bijna niet waar kunnen zijn. Maar zo als het blijkt zullen de feiten wel kloppen neem ik aan.

    @SirCumSized : Het is idd jammer dat het hoe het word het minder geloofwaardig maakt en soms ga twijfelen of het wel allemaal klopt.

    Maar zo als je hier kan lezen:
    http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4772/he

    Zie je dat hij helaas zelf er te veel persoonlijk in betrokken is geraakt en nu zijn prijs gaat kosten.

    Het is idd een doodzonde als de ''waarheid'' op deze manier word verloren.

  4. Ik denk dat Micha Kat meer steun zou krijgen als hij niet direct gebruik maakt van onorthodoxe methoden? In mijn mening overschreeuwt hij zijn eigen (soms steekhoudende) argumenten door ze op een overdreven manier te presenteren. Neem bijvoorbeeld die zaak dat hij in 2009 Wouter Bos beschuldigde van homosexualiteit met één of andere trendwatcher via zijn website. Eerst zet hij het strak neer met één of andere geheime anonieme bron en later trekt hij het weer terug?

    Door dit soort akties komen andere onderwerpen (zoals de bekende J. Demmink) in een ander daglicht te staan en wordt zijn geloofwaardigheid stukje bij beetje steeds minder. Krijg ook steeds meer het gevoel dat bij Micha Kat de kans groot is dat een homofiel ook een pedofiel is maar dat kan aan mij liggen?

            1. @madbello leugens weet ik niet. Vind dat @MichaKat het onhandig aanpakt waneer hij het bij het rechte eind heeft. Ook zegt hij te veel 'he'.

                1. @madbello had graag met @MichaKat en zijn achterban meegedaan met de verkiezingen. Politiek bedrijven is nodig om te doen wat @MichaKat wil.

Reacties zijn gesloten.