Stem een Marokkaan het land uit! (VIDEO)

Handig of niet? Grijp je kans en stem met hart en ziel: stemmijweg.nl


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Stem een Marokkaan het land uit! (VIDEO)”

  1. Op zich wel een ludieke actie en het geeft ook wel aan dat de discussie over "de Marokkanen" zijn langste tijd gehad heeft want zelfs uit de bedoelde groep wordt er de spot mee gedreven? Het zit hem ook volgens mij niet in Marokkaan zijn of niet maar meer of je onaangepast gedrag vertoont of niet. En ja, de kans dat een Marokkaans Nederlandse jongere onaangepast en aggressief gedrag vertoont is vele malen groter dan die bij jongeren van andere afkomst (spreek uit eigen ervaring vanuit mijn beroep). Zit 'm meer in een "andere opvoeding", geen binding met de traditionele ouders, geen identiteit én het feit dat ze door de maatschappij en/of media weggezet worden als "misfits". Al die factoren kunnen zorgen voor onaangepast/agressief gedrag maar zeker niet bij allemaal dat is tegelijkertijd ook weer verwonderlijk?

Maak mij blij en geef reactie :D