Martijn Rendert Rosier

martijn-rendert-rosier.jpg
Martijn laat vier kinderen en een vrouw achter, in opdracht van de Nederlandse regering, om in een nutteloze en verloren oorlog te vechten die de onze niet is. Wie volgt ?  🙁

Betuig je medeleven : Condoleanceregister Martijn Rendert Rosier

15 gedachten over “Martijn Rendert Rosier”

  1. @ Rosiena : Je lees de topic verkeerd. Respect voor je man en we vinden het zonde dat zo hulpvaardige man verloren is gegaan en niet hij, maar onze regering heeft hem daar na toe gestuurd, voor een oorlog die wij en zij niet zijn begonnen. Veel gemeende sterkte en excuses voor de reacties hier op.

  2. Mensen, omdat je voor defensie kiest wil het nog niet zeggen dat je voor de dood kiest. Natuurlijk je weet het risico, maar dat weet je bij ieder beroep. Heb respect voor ze! Denk aan zijn vrouw en kinderen. Die moeten hun man en vader missen. Denk daaraan en niet aan jullie kortzichtige gedachtes.

  3. ja vorige keer was het cola klopt. dit keer was het de vaas die door de kat er af werd gegooit. En als je ziet waar dat modem staat zou je het echt niet geloven dat het zou kunnen.

    Kijken wat het straks weer is 😛

  4. Alweer ??? Was het vorige keer niet met cola overheen ??? Zet dat ding ergens anders of je vrouw doet het om je van het net te houden 🙂

  5. Ik was er wel alleen me modem was er niet meer 😀 . Wist niet dat hij niet tegen water kon na dat er een vaas om was gevallen

  6. Vind het ook heel erg voor de familie. Maar je kiest er voor je krijg er voor betaald je weet de risico's je heb er zelf voor getekend. Je had ook bakker kunnen worden.

    ja ik ben weer terug van weg geweest 😀

  7. Afghanistan was toch een vredes en opbouwmissie volgens de politiek, yeah right? Maar iedere gesneuvelde is er naar mijn smaak één te veel. Afghanistan = Af, ga niet dan!

  8. Iedere oorlog is zinloos, vind ik. Net zoals ieder geweld zinloos is. Maar het gebeurt en zal blijven gebeuren. Natuurlijk is het erg, dat Martijn overleden is, maar dat is inherent aan zijn beroep.

  9. In de WO II hadden we geen online condoleance-registers. Ik vind het gewoon zonde. En gezonde sterke, behulpzame Nederlandse man die weer voor niets in opdracht voor onze regering is gesneuveld. Hij had zo veel meer kunnen betekenen, meer dan aan de ander kant van de wereld.

  10. Weet je, ik heb hier een beetje boel moeite mee. Heel Nederland roept ach en wee en klaag en zielig. Voor de duidelijkheid, het is ongelooflijk triest, het gezin moet verder zonder man. Dat valt niet te betwijfelen, niemand gunt een vrouw en kinderen dit. Maar, ten eerste is dit het beroepsrisico, zodra je in dienst gaat, word je herhaaldelijk gevraagd of je je bewust bent van dit gevaar, het gevaar van oorlog.

    Ten tweede, niemand deed iets, niemand in de Tweede Kamer, niemand van het volk stond op, om te zeggen wij doen hier niet aan mee. Ja, er zijn mensen geweest die hebben tegengesputterd, maar niemand stond op en riep het volk toe dat dit onze oorlog niet is. De journalist Arnold Karskens heeft herhaaldelijk gewaarschuwd, maar dat werd in de wind geslagen. Sterker nog, die man heeft niet de kans gehad om duidelijk te vertellen hoe het er daar aan toe gaat. Natuurlijk maken die Afghanen bermbommen, dat doet de arme bevolking ook, evenals aanslagen van de Taliban. Dat risico weet iedere soldaat die tekent. Nogmaals, ik vind het triest….maar wat nu als er geen enkel persoon nog tekent voor het leger, geen enkel leger, dan is het moeilijk oorlog voeren. Wat als er oorlog is en niemand gaat er heen. Hoeveel condoleance-registers hadden geopend moeten worden tijdens de WO II?

Reacties zijn gesloten.