Gratis Seks

geen-foto-beschikbaar-2.jpgIk weet het even niet. De geest is even uit fles en de passie is vervlogen, maar een dag niet geblogd is als een dag niet geleefd, dus vandaag beginnen we met een mini moppen marathonetje en als je echt Gratis seks wil ga je naar : Big Sister in Praag.

Gratis sex : Een Belg rijdt naar Nederland en stopt bij een benzinestation met het opschrift: “Win gratis sex bij vullen tank.” Hij vult zijn tank gaat binnen en vraagt zijn gratis sex. “Ok,” zegt de pompbediende, “kies een cijfer tussen 0 en 10.” “7,” zegt de Belg. “Dat was close. Het was 8 volgende keer meer geluk misschien.”
3 weken later stopt de Belg weer bij het benzinestation met een collega van hem. Hij tankt vol en gaat binnen om zijn gratis sex te vragen. “Geef mij een cijfer tussen 0 en 10.” “2.”… “Helaas het was drie. Je was er weer dicht bij, blijven proberen zou ik zeggen.” De twee mannen vertrekken en zijn collega zegt: “Volgens mij is dat hier dik bedrog en geeft die slimme Nederlander nooit gratis sex. Hij wil alleen maar meer benzine verkopen.”
“Toch niet,” zegt de Belg. “Mijn vrouw heeft hier al twee keer gewonnen.”

Wat heb ik nou fout gezegd?

Zit ik in een restaurant met m’n vrouw en m’n schoonmoeder te eten.
Op een gegeven moment snijdt m’n schoonmoeder een stuk vlees af, prikt
het aan haar vork en houdt het voor zich. Ze vraagt me:
“Is dit nou rundvlees of varkensvlees?”
Waarop ik vroeg: “Welke kant van de vork bedoelt u?”
Het was nog lang onrustig in het restaurant.

Overval

Komt een gemaskerde man binnen gerend bij de bank en roept:
“Dit is een overval!” en hij schiet een keer met zijn geweer in de lucht.
Toen hij dat deed viel zijn masker af en hij raapte het zo snel mogelijk weer op en zette het weer op.
Hij vroeg aan de eerste de beste: “Heb je mijn gezicht gezien?!”
“Ja,” antwoordde de man.
KNAL, hij schoot de man recht door het hoofd.
Bij de tweede vroeg hij hetzelfde en de man zij ook ja. KNAL, ook hem
schoot hij door het hoofd.
Toen hij bij de derde man aankwam vroeg hij weer of hij zijn gezicht had gezien.
“Nee,” antwoordde de man, “maar mijn vrouw wel.”

Wij mariniers voelen geen pijn

Op een execitie terrein staat een peloton mariniers naakt op apel. De sergeant gaat de mannen inspecteren en stopt bij de eerste in de rij. Hij geeft de man een tik met zijn zweepje op de boven arm en zegt: “Dat doet pijn he?”
Waarop de man zegt: “Wij mariniers voelen geen pijn.”
De sergeant loopt verder en zoekt nog een slachtoffer uit, en krijgt het zelfde antwoord.
Aan het einde van de rij staat een gozer met een behoorlijke slurf recht vooruit en de sergeant denkt: “Die pak ik aan.”
Hij geeft de man een tik met het zweepje op zijn slurf en zegt weer:
“Dat doet pijn he?”
Waarop de man zegt: “Geen idee, hij is van de marinier achter me!”

Winden

Een klein oud vrouwtje gaat naar de dokter en zegt:
“Dokter, ik heb een probleem met gasvorming. Het stoort me eigenlijk niet, want mijn winden zijn altijd stil en ruiken niet. Eigenlijk heb ik sinds ik hier binnen gekomen ben al minstens 20 winden gelaten. U hebt er vast niets van gemerkt, want ze ruiken niet en zijn altijd stil.”
De dokter: “Ik begrijp het, neem dit medicijn en kom volgende week nog maar eens terug.”

De week erna komt het vrouwtje terug bij de dokter. “Dokter, ik weet niet wat u mij gegeven heeft, maar mijn winden…. Ze zijn nog steeds geluidloos, maar ze stinken verschrikkelijk!”

De dokter zegt: “Goed zo, nu uw neusholtes weer open zijn zullen we eens kijken wat we aan uw gehoor kunnen doen.”

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Gratis Seks”

  1. @ Mo : Dat is niet goed, daar ga je afkick verschijnselien krijgen, doe je het wel rustig aan ? Te veel werk in een keer is niet goed voor een mens πŸ˜‰

    Hoe gaat het met het roken ?

  2. Hahaa, leuk πŸ™‚

    Een dag niet geblogt is een dag niet geleefd? Nou, als dat het geval zou zijn schopte ik de pc de deur uit. Ik ga minder bloggen, maandag begin ik met mijn nieuwe baan. Ik denk dat het zowel wennen als een verademing zal worden. Nu ja, een beetje logisch wel he? Na 5 jaar bloggen.

  3. Hahaha ja ze zijn weer lachen. Trouwens als je niets te bloggen hebt, vanmorgen was de eerste test met de deeltjesversneller maar er is wat stuk gegaan ofzo.

Maak mij blij en geef reactie :D