Zelfmoord Verheerlijking

metro-24-07-08-a.jpg

De allure van de vroege dood. Heath Ledger (1979-2008) kon ik nog niet, maar zo te lezen wereld beroemd, maar daar wou ik het zeker niet over hebben, meer mijn verbazing tonen over het artikel op de tweede pagina in de Sp!ts, wat een regelrechte verheerlijking is van de vroege dood en suïcide, de magistrale mythische mystiek die tientallen generaties in de herinnering zal blijven hangen in tegenstelling tot een natuurlijke saaie dood, mijn keuze is snel gemaakt.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Zelfmoord Verheerlijking”

  1. En weer één in het rijtje van beroemde te vroeg gestorven idolen; Jim Morrisson, Jimi Hendrix, Curt Cobain, Keith Moon, Tupac, Janis Joplin, River Phoenix, Michael Hutchence, Brandon Lee en nu ook Heath Ledger. Wel goede marketing voor de film The Dark Knight overigens, of is dat iets te sarcastisch? Ben benieuwd of hij Jack Nicholson kan overtreffen als The Joker?

Maak mij blij en geef reactie :D