Naakte Storm voor Manon Thomas

vrdag18-04-08.jpgZo als jullie weten doe ik de laatste tijd rustig aan, door andere bezigheden in mijn ”echte” leven. Bijna geen reactie bij collega bloggers, minder dumps, gewoon geen tijd en de tijd die ik heb gebruikt ik voor het zoeken van een itempje. De verwachting was dat bezoekers aantallen drastisch zouden kelderen, maar juist het omgekeerde gebeurd, vooral de laatste drie dagen. MADBELLO zit nu aan 1600 bezoekers per dag met het veelvoud aan clicks, waarvan 3% direct binnenkomt, 40% verwijzende sites en 57% via zoekmachines. Wie is populairder, Mark of Dennis ? Mark Schouwink 1174 en Dennis Uhm 405 hits. Kanker is te genezen deed het ook heel goed met 967 clicks, maar de topper voor vandaag is weer Manon Thomas naakt, alleen deze ochtend stond de teller al op 900 voor dit afzonderlijk item en denk dankzij het Artikel van de Telegraaf en DePers slaat half Nederland op zoek naar Manon Thomas. Die gekke Nederlanders weer. En eigenlijk heb ik voor vandaag niet zo veel te vertellen. Tot vanavond misschien.

Update : Het item Manon Thomas Naakt heeft gisteren in zijn eentje 3877 unieke bezoekers afgetrokken en de totale bezoekers van gisteren kwamen voor 92,22% binnen via zoekmachine, 6,59% verwijzende sites, 1,17% direct verkeer en 0,02% overig. Ongelofelijk maar waar.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Naakte Storm voor Manon Thomas”

  1. Dat is toch helemaal super! Mensen vergeten je niet zo snel Mike! Als nu al die mensen ook nog even een reactie bij je achterlaten dan zou het helemaal top zijn!

    Hoe staat het met de verbouwing? Gaat alles volgens planning?

Maak mij blij en geef reactie :D