Vaginaal Kanker Nieuws

 

Of wel kanker kut nieuws. Zat een beetje in dubieu met de titel van het item. wat is beter ? Baarmoederhalskanker, uitkering en schaamlippen. Wat heeft het allemaal met elkaar te maken ? sociaal-economische status? En laat staan als je een designervagina kan betalen. Maar wat is de rede dat vrouwen met een uitkering meer kans hebben op Baarmoederhalskanker ? Ik kan wel zo’n paar redenen wel noemen : Hygiene, voeding en willekeurig neuken voor een betere toekomst, treurig maar waar en Big Pharma speelt er lekker in, met dodelijke gevolgen : De grote HPV (baarmoederhalskanker) vaccinatie met Gardasil hoax onthuld. En dat waren een paar foto’s die ik met mijn mobiel een paar weken terug had gemaakt. Oud nieuws dus ! Klik op de plaatjes om het bijbehorende nieuws item te lezen. Het verkleinen van de schaamlippen mag in het Westen een hype zijn, in Rwanda doen vrouwen juist hun best hun binnenste schaamlippen uit te rekken. Het hoort bij het schoonheidsideaal en dat heb ik persoonlijk liever dan een strakke kut en als je dit een kut item vind mag je het rustig zeggen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

16 gedachten over “Vaginaal Kanker Nieuws”

  1. Sommige vrouwen zouden zich overigens meer zorgen moeten maken over hun hangende mondhoeken dan over hun hangende borsten/schaamlippen? Voor mij geen designerkut en/of gebleekte achter-ster, ben een man van de natuur 😉

  2. @ Mike; er is in ieder geval via recent onderzoek (in Nederland en in Amerika)aangetoond dat er een relatie bestaat tussen het hebben van een uitkering en de levensduur van die personen. Of er ook een relatie bestaat tussen uitkering en baarmoederhalskanker daar durf ik mijn “elfde vinger” niet aan te branden? 😉

  3. @ Belinda & Redstar : Soms vlieg ik ook uit de bocht en het is inderdaad heel generaliserend. Heb jaren lang op de hoefkade in Den Haag gewerkt, het getto van Den Haag en heb kunnen constateren dat armoede de leefgewoontes behoorlijk beïnvloed, leef omgeving, mentaliteit en drugs, schrijnende hopeloze gevallen. Ik heb het van dichtbij kunnen ruiken en voelen en geloof best dan een uitkering trekker in wassenaar anders er voor zal staan.

  4. Of uitkeringsgerechtigden nu allemaal slecht eten, alles wat los is vast neuken en een slechte hygiëne hebben, dat wil ik niet zomaar aannemen. Die vrouwen in Ruwanda zijn zo gek nog niet!

  5. Vraag me al tijden af wat die obsessie met haarloze en vormloze vagina’s is – alsof alle kerels ineens op kleine meisjes vallen? Eerst moeten alle vrouwelijke rondingen behalve de borsten verdwijnen, vervolgens het haar wat nu eenmaal op volwassen geslachtsdelen groeit [en op andere plaatsen], en dan ook nog de natuurlijke groei ingeperkt en weggesneden.
    In een tijd van grote neerwaartse infantilisering van de samenleving misschien niet verwonderlijk, maar wel bedenkelijk. Pedofilie is nog altijd not done, maar vrouwen moeten en willen op kleine meisjes lijken… doh. Een hoge mate van hypocrisie bespeur ik hier!
    [Gelukkig is MadBello van de oude stempel!]

  6. ja een kut hoort toch schaamlippen te hebben die er een beetje uitkomen. Verder vind ik een dikke poes wel mooi dus goeie volle schaamlippen. je moet wel als ze een string aan heb een flinke kut kunnen zien zitten. Zo’n plat geslagen muis heb je niet aan vind ik.

Maak mij blij en geef reactie :D