Peter Vincent Schuld
Peter Vincent Schuld
Heb je ooit van deze persfotograaf een claim ontvangen ? Vanwege het schenden van auteursrechten en binnen 8 dagen te betalen, Raak niet in paniek en Betaal niet !!!! Maar ga eerst op het ZapLog lezen waar informatie staat hoe verder te handelen en vergeet niet de reacties te lezen met aanvullende informatie. ZapLog.nl
Laatste UPDATE : Hier kan je alles lezen en vinden over Peter Vincent Schuld en Swordstone, op : lucaswashier.nl/?tag=swordstone
Alle artikelen over de Swordstone-werkwijze en Auteursrechtkwesties (tot 31/05/08) : fairblogging.ning.com
UPDATE 3 : De Peter-Vincent Schuld SOAP gaat door, kijk en klik op dit item verder : De Peter-Vincent Schuld SOAP
UPDATE 2 : Peter Vincent Schuld Oplichter en/of Afperser ?
UPDATE 1 : Mail inzake rechtzaak Peter Vincent Schuld
No tags for this post.

Gelukkig nog niet nee. Maar zal denk ik ook niet gebeuren omdat ik weinig foto’s plaats, en al zeker niet van dat soort foto’s
February 13th, 2008 at 13:37
Volgens mij is het zo dat elk plaatje wat op internet staat vrij gebruikt mag worden als je er geen geld mee verdient.
Ik vind vaak plaatjes die ik zonder toestemming doorplaats (Ik weet dan ook echt niet wie de foto heeft geschoten of bewerkt).
Een aantal keer heb ik te horen gekregen van de eigenaar van zo’n plaatje dat hij/zij graag wil dat zijn naam erbij komt te staan, nou dat regelen we natuurlijk direct!
February 13th, 2008 at 14:18
@ belinda: En als er op een blog bijvoorbeeld Google-ads staan? Dan wordt er toch ook geld verdiend…
February 13th, 2008 at 14:22
@ Belinda : Wat je zegt is niet waar. Op bijna alles zit copyright, ik zou maar oppassen als ik jouw was. Zo’n brief krijgen is niet leuk
February 13th, 2008 at 16:02
Hey Bello hoe is het afgelopen met die knakker van die Bokito foto’s?
February 13th, 2008 at 22:54
@Barry:
Dood-genegeerd en nóóit meer iets van gehoord!
February 14th, 2008 at 09:11
Ik heb nog geen claims ontvangen maar haal mijn plaatjes ook van ver dus maak me er niet zo veel zorgen over
February 14th, 2008 at 12:01
Ik heb nog niks ontvangen, en denk dat dat ook niet zou kunnen hehehe. Maar in paniek raken is nooit goed..
February 14th, 2008 at 13:23
@ Barry : Je hebt antwoord van de enige echte Taasie
@ jager : Hoe ver ???
@ Redstar : Bij jouw een claim leggen is onmogelijk, het zal eerder gebeuren dat jij een ga claimen
en bij mijn zit het risico zeker in en alleen al bij de kopfoto krijg ik de rillingen van.
February 14th, 2008 at 17:54
Die kerel moet gestopt worden. Maakt waardeloze foto’s van GSM-masten, flitskasten, politici enz. Richt zich alleen op kleine weblogs. Stuurt een dik pak papier op per post en aangetekend samen met een dreigbrief en rekening. Dreigt de deurwaarder en advocaat direct in te schakelen. Webloggers die bang zijn en reageren worden verder door hem fijntjes uitgeknepen.
February 21st, 2008 at 16:50
Nog meer over Schuld:
http://www.geocities.com/peter_vincent_schuld/index.htm
March 14th, 2008 at 00:08
Bedankt voor die link Laser
Ik heb het gelijk op het nieuwe stukje van het ZapLog gezet.
March 14th, 2008 at 12:25
Inmiddels lijken er ook andersoortige claims gestuurd te worden. Zo heeft een of andere stichting uit naam van PVS mij een vordering gestuurd van 3000 euro en 100 euro per dag omdat ik hem zou lasteren in een artikel over auteursrechten-perikelen.
March 20th, 2008 at 15:20
Zo dan Cinner : Dat word dan heftig, dan kan ik ook wel eens wat gaan verwachten, als ik thuis ben zal ik op je site kijken, omdat het hier op mijn werk geblokt is, al op het zaplog gezet ? Sterkte in ieder geval.
March 20th, 2008 at 15:34
Domain ID:D151936644-LROR
Domain Name:SWORDSTONE.ORG
Created On:06-Mar-2008 09:30:46 UTC
Last Updated On:14-Feb-2009 02:11:59 UTC
Expiration Date:06-Mar-2010 09:30:46 UTC
Sponsoring Registrar:MyDomain, Inc. (R92-LROR)
Status:OK
Registrant ID:DOT-HPYHCZFS6LY0
Registrant Name:Dhr. J. Eype Stichting Swordstone Foundation
Registrant Street1:Barchemseweg 3
Registrant Street2:
Registrant Street3:
Registrant City:Lochem
Registrant State/Province:–
Registrant Postal Code:7241 JA
Registrant Country:NL
Registrant Phone:+31.0650747692
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email:
Admin ID:DOT-BALJC0FS0O9U
Admin Name:Dhr. J. Eype
Admin Street1:Barchemseweg 3
Admin Street2:
Admin Street3:
Admin City:Lochem
Admin State/Province:–
Admin Postal Code:7241 JA
Admin Country:NL
Admin Phone:+31.0650747692
Admin Phone Ext.:
Admin FAX:
Admin FAX Ext.:
Admin Email:
Tech ID:DOT-TO53EM8R8KKX
Tech Name:Jeroen Vermeulen
Tech Street1:Deken Mandersplein 2
Tech Street2:
Tech Street3:
Tech City:Valkenswaard
Tech State/Province:–
Tech Postal Code:5555 CE
Tech Country:NL
Tech Phone:+31.31402085353
Tech Phone Ext.:
Tech FAX:+31.31402085358
Tech FAX Ext.:
Tech Email:
May 8th, 2009 at 15:24