Mijn 300e Mix in Ruim 2 Jaar

Electro Love! ?Dit is mijn 300e Mix in ruim 2 jaar sinds ik mijn eerste Gemini DJ-controller kocht en een hele wereld aan mogelijkheden openging die ik nog niet kon. Tegenwoordig Mix ik met de Roland DJ-808.
Samen met de Roland TB-3 en de System-1.
Dit was trouwens mijn allereerste Mix: MAD MIX 001 (wat ik trouwens niet echt zou aanraden om te gaan luisteren). Wat ik 2 jaar geleden helemaal te gek vond, maar nu terugluisteren is erg pijnlijk slecht. Hopelijk is wat ik tegenwoordig maak van betere kwaliteit, maar! De originele track en de Remix van Electro Love zijn gratis te downloaden direct van mijn Soundcloud, zonder SPAM, en dat in de beste kwaliteit (HD Wav. 48Khz/24bit): Electro Love & Electro Love (Remix).

Wat ik gebruik om mijn covers te maken? Dat word soms gevraagd. Ik gebruik altijd deze waanzinnige online gratis editing? tool: Pixlr.com/express het heeft heel veel effecten en mogelijkheden om heel snel een cover te maken, en het werkt een stuk sneller en simpeler dan Fotoshop van Adobe op mijn computer. En vaak gebruikt ik ook om de basis afbeelding te bewerken de gratis Android apps op mijn mobiel, zoals: Snapseed, Prisma en Layout.