Nieuwe Stijl uit Ellende

Nieuwe muzikale stijl aangemeten? Even op het moment wel, niet uit gemakzucht, maar uit ellende met mijn tennisarm die een behoorlijke invloed heeft op mijn dagelijkse leven. Het doet al een stuk minder pijn dan de eerste twee weken, maar er zijn dagen dat ik blij ben als ik na mijn werk kan gaan liggen, al is het soms alleen maar wat verdoofd getintel is het zeer vermoeiend, zelf als ik maar 12 klikken ben verwijderd om een project af te sluiten, weigert mijn arm om het te doen.

Voel me bijna gehandicapt. Daarom heb ik een EDM/DJ-tools samplepack van Loopmasters aangeschaft waardoor ik een stuk minder hoef te klikken om een basis tracks te maken, ja! Een samplepack voor gehandicapte muzikanten die niet meer zelf de instrumenten naar alle redelijkheid zelf kunnen inspelen en bewerken.

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van deze housestijl. Maar het is even niet anders… Al word het wel hier en daar wel gewaardeerd en gedeeld en om eerlijk te schrijven merk ik aan de reacties dat ze het zelfs beter vinden dan wat ik hiervoor maakte, TJA! Soms moet je je creativiteit loslaten en de hoer spelen.

Dit is in ieder geval mijn 110e Mix! En dat in 12 maanden tijd, laten we zeggen dat ik op het moment genoeg materiaal heb om een eventuele eigen radio zender 14/7 non-stop met eigen muziek te laten draaien, nu nog even uitzoeken hoe en wat.