Uit verveling

Mijn aller eerste blogpost:

Tja even niets te doen en weer toevallig reclame van webspaces tegen gekomen, dus ik dacht : ik ga wat er mee doen aangezien ik al eens eerder er mee begonnen was maar ook weer kwijt geraakt, ik kan natuurlijk en altijd naar mijn liefje schrijven, maar misschien vind ze mijn vervelend worden en dat wil ik voorkomen, hi hi hi.
Tja wat moet je nou op een web log er nou opzetten ?
Dat ik verliefd ben ?
Dat het buiten mooi weer is ?
Of is het gewoon een openbaar dag boek ?
Ik weet het niet, maar ik zoek wel een item voor mijn web site, een manier om het op een leuke manier uit te bouwen, weet iemand iets leuks ? Het is vervelend, buiten mooi weer en mijn aller liefste die ”wacht” en ik moet over werken, wachten, wachten en wachten zonder iets te kunnen doen behalve mijn verveling hier neer te schrijven, wat een luxe probleem, maar het mag duidelijk zijn dat ik hier niet van mijn beste kant laat zien en alleen maar hier schrijf als ik mijn echt wel aan het vervelen ben.

Misschien wel goed voor me om een dagboek of weblog bij te houden, aangezien mijn geheugen mijn weel eens in de steek laat en leuk voor mijn zelf om het weer eens allemaal terug te lezen, dus. wat heb ik vandaag gedaan ?
Opgestaan, naar mijn werk, overwerk en straks naar mijn liefje, macaroni eten en een aantal gaten boren, naar huis, slapen en morgen weer naar mijn werk, klink saai, maar leuk is het allemaal wel, fietsen naar huis, spullen inpakken, de auto pakken en weer omarmt worden, heerlijk, maar het leuk om al je collega’s blij de deur zien uit gaan naar het mooie weer toe.

En mijn auto staat te koop voor een schappelijke prijs van 3500 euro.

Uit verveling. 11/04/2005 12:42 PM

29 januari 2011: Mijn eerste blog was op MSN Space, *schaam* het blog zelf bestaat al lang niet meer en hoe het gewist is weet ik eigenlijk ook niet meer, maar gelukkig had ik daar een html kopie van gemaakt, mijn eerste blog poging zonder te weten wat een weblog was en laat staan dat er bloggers bestonden.

2 gedachten over “Uit verveling”

Reacties zijn gesloten.